Word klant bij ons

Ben u de eigenaar van een sportbedrijf of bent u penningmeester van een sportvereniging en heeft u last van slecht of traag betalende leden dan nodigen wij u van harte uit om klant te worden van CSG-incasso.

Veel incasso bureaus bieden hun diensten aan volgens het “no cure no pay” principe. Dit klinkt super, maar dit betekent wel dat u mogelijk na het succesvol incasseren van de openstaande rekening, het onterecht indienen van een dossier of andere onvoorziene zaken alsnog een rekening gepresenteerd zal krijgen.

Wij zijn bij aanvang van onze diensten helder over het incassotraject dat we gezamenlijk afspreken en over de opbrengsten en kosten die onze incassotrajecten met zich meebrengen.

Geen verrassingen achteraf. Als sportbedrijf of sportvereniging zit u nergens aan vast en bepaalt u zelf welke openstaande rekeningen ter incasso worden aangeboden.

U bent bij ons niet verplicht tot het aanleveren van een minimaal aantal openstaande rekeningen. CSG-incasso heeft zo veel ervaring in de sportbranche, dat we deze ervaring – samen met onze expertise – hebben omgezet in een zeer hoog slagingspercentage.

Vele sportbedrijven en verenigingen zijn u voorgegaan. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan ons contactformulier in, wij nemen binnen 24u contact met u op.